Menu Le Philippe
De menukaart bestaat uit een wisselend aanbod van dagverse gerechten, gebaseerd op lokale ingrediënten.Het kan steeds zijn dat het marktaanbod kwalitatief niet voldoet of dat er een tekort is.
Lunchmenu
Wat de markt aanbiedt in 2-gangen, voorgerecht, hoofdgerecht, koffie - €38
Menu Philippe
Een korte reis door de kaart - Vier gerechtjes van vlees en vis - €65
Apéritifs
Petites Croquettes de viande maison - €5
Huisgemaakte bitterballen per stuk - 3 stuks voor €12
-
Festin de croquettes ; Des croquettes en constante évolution - €9
Dagelijks wisselende kroketten per stuk - 3 stuks voor €21
-
Pain accompagné beurre noisette et herbes - €10
Hazelnootboter met specerijen en kruiden, boerenbrood
-
Boulette de viande à la maison avec moutarde - €10
Huisgemaakte gehaktbal met mosterd van Adriaan
-
Huitres Gillardeau nr 3 - €6,50
Franse creuse, sjalottendressing, per stuk (6 stuks voor €37)
-
Huitres Gillardeau nr 3 gratinée - €10
Franse gegratineerde creuse per stuk (6 stuks voor €54)
-
Jambon au Truffe (100 g) - €20
Truffelham
-
Escargot de Bourgogne - €18
Wijngaardslakken uit Bourgogne per 6 (12 stuks voor €30)
Les Entrées
Oeufs farcis, anchois et truffe fraiche - €17
Gevulde scharreleieren, ansjovis en verse truffel 3 stuks (€25 voor 6 stuks)
-
Tartare de thon, crème de curry et glace au foie gras d’oie - €28
Tartaar tonijn, crème van curry en ijs van ganzenlever
-
Cocktail de crab royal - €35
Cocktail van king krab ‘Klassiek’
Intermédiaire
Cuisses de grenouilles à la crème 3st/6st - €20/€35
Kikkerbillen à la crème, tomaat, ui en knoflook
-
Tête de veau à la langoustine et vanille - €35
Kalfskop met gebakken langoustines (2st) en jus van vanille
-
Sole, crevette grise, La Ratte - €28
Zeetong, grijze garnalen, Franse aardappel
-
Crabe royal, herbes fraîches, beurre parisien - €68
King krab poten, Parijse boter en verse kruiden
Plats
Boulette Royal- €28
Gehaktbal met truffel, een kern van ganzenlever, appelcompote
-
Filet de Barbue, beurre rouge- €35
Grietbotfilet met een botersaus van rode wijn
-
Filet de bœuf, Blonde d’Aquitaine, sauce au poivre- €35
200 g ossenhaas met pepersaus
Les Suplements
Gratin dauphinois - €6
Aardappelgratin
-
Haricots verts - €6
Prinsessenboontjes
-
Pommes Frites - €7
Handgesneden frietjes met mayonaise
-
Salade verte - €6
Groene salade
Desserts
Crème brûlée - €9
Quenelle vanille-ijs: €6
-
Dame blanche - €15
à la minute gedraaid vanille ijs, slagroom en warme chocoladesaus
-
Sabayon à la glace vanille - €15 pp
Sabayon met vanille ijs vanaf 2 personen
-
Plateau de fromages - €18
Selectie van 5 rauwmelkse kazen
Les Enfants
Kindergerechten naar marktaanbod - €12,50
Allergieën en intoleranties
Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie - voedselintolerantie. In onze keuken wordt gewerkt met alle 14 allergenen, sporen van allergenen zijn in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Wij verzoeken u voordat u uw gerechten besteld duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken aan onze bediening.