top of page

Menu Le Philippe

De menukaart bestaat uit een wisselend aanbod van dagverse gerechten, gebaseerd op lokale ingrediënten.Het kan steeds zijn dat het marktaanbod kwalitatief niet voldoet of dat er een tekort is. 

Apéritifs

Boulet de viande à la maison avec moutarde - €10

Huisgemaakte gehaktbal met mosterd van Adriaan
-
Saucisson à l’ail, abricot confit au piment - €8,50

Gedroogde worst met look, chilipeper en gekonfijte abrikoos op een snijplank

-

Plateau charcuterie - €19
Rosbief, gehaktbal, gedroogde metworst, paté
-
Pain accompapré beurre noisette et herbes - €10
Hazelnootboter met specerijen, boerenbrood

-

Pâté et mongesask oignons - €8,50
Paté van Hoeveslagerij Farm Beef Boutique Zonhoven

-

Petites Croquettes de viande maison - €8

Huisgemaakte bitterballen (2 stuks)

-

Huitres Gillardeau nr 3 - €15

Franse creuse op crushed ice, sjalottendressing, 3 stuks

Les Entrées

Festin de croquettes ; Des croquettes en constante évolution - €14
Dagelijks wisselende kroketten, 2 stuks

-

Petite bisque - €8
Klein kopje soep van grijze garnalen

-

Salade niçoise au thon poché - €15,50
Salade Niçoise met gepocheerde tonijn

-

Boeuf roti à la crème au thon - €15,50
Rosbief met een crème van tonijn

-

Saumon poché cocktail - €14
Zalmcocktail ‘Klassiek’

-

Terrine foie gras avec pain brioche - €19,50
Ganzenleverterrine met briochebrood 40gr.

-

Camembert au four - €12
Camembert uit de oven

-

Mini hamburger à la Blonde D’anquitaine  - €15

Entrecote burger, briochebroodje, bearnaise, uien

Plats

Bœuf Bourguinion - €20
Klassiek stoofgerecht uit Bourgogne

-

Gamba’s à l’ail - €22

Gebakken gemarineerde gamba’s met aioli, 3 stuks

-

Champignon à l’escargot - €17
Gebakken champignons met room

-

Boulette Royal - €25
Gehaktbal met truffel, een kern van ganzenlever, appelcompote

Les Suplements

Gratin dauphinois - €7
Aardappelgratin

-

Haricots verts - €6,50
Prinsessenboontjes

-

Pommes Frites Provencale - €7

In ossenwit gebakken frietjes, provencaalse kruiden, dragon mayonaise

-

Ratatouille - €8,50

Stoverij van zuiderse groenten

-

Salade verte - €6,50
Groene salade

-

Royal Belgian Caviar Platinum 10gr. - €25
Lekker om te lepelen

Desserts

Crème brûlée - €9

-

Mousse au chocolat - €9

-

Dame blanche - €11

à la minute gedraaid vanille ijs, slagroom en warme chocoladesaus

-

Camembert au four - €12
Camembert uit de oven

-

Plateau de fromages - €16

Van onze chariot

Les Enfants

Soupe de tomates aux boulettes de viande - €10
Tomatensoep met balletjes

-
Boulettes de viande à la sauce tomate - €12,50
Gehaktballen in tomatensaus 

-
Poulet de Bresse croustillant - €12,50
Krokante bresse kip

-

Mini hamburger à la Blonde D’anquitaine  - €15

Entrecote burger, briochebroodje, bearnaise, uien

-

Glace pour enfants - €7,50
Kinderijsje

Allergieën en intoleranties

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie - voedselintolerantie. In onze keuken wordt gewerkt met alle 14 allergenen, sporen van allergenen zijn in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Wij verzoeken u voordat u uw gerechten besteld duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken aan onze bediening.

bottom of page