top of page

Menu Le Philippe

De menukaart bestaat uit een wisselend aanbod van dagverse gerechten, gebaseerd op lokale ingrediënten.Het kan steeds zijn dat het marktaanbod kwalitatief niet voldoet of dat er een tekort is. 

Lunchmenu

Wat de markt aanbiedt in 2-gangen, voorgerecht, hoofdgerecht, koffie - €38

Menu Philippe

Een korte reis door de kaart - Vier gerechtjes van vlees en vis - €65

Apéritifs

Petites Croquettes de viande maison - €5 

Huisgemaakte bitterballen per stuk - 3 stuks voor €12

-

Festin de croquettes ; Des croquettes en constante évolution - €9 

Dagelijks wisselende kroketten per stuk - 3 stuks voor €21

-

Pain accompagné beurre noisette et herbes - €10 

Hazelnootboter met specerijen en kruiden, boerenbrood

-

Boulette de viande à la maison avec moutarde - €10 

Huisgemaakte gehaktbal met mosterd van Adriaan

-

Huitres Gillardeau nr 3 - €6,50 

Franse creuse, sjalottendressing, per stuk (6 stuks voor €37)

-

Huitres Gillardeau nr 3 gratinée - €10 

Franse gegratineerde creuse per stuk (6 stuks voor €54)

-

Jambon au Truffe (100 g)  - €20 

Truffelham

-

Escargot de Bourgogne  - €18 

Wijngaardslakken uit Bourgogne per 6 (12 stuks voor €30) 

Les Entrées

Oeufs farcis, anchois et truffe fraiche - €17

Gevulde scharreleieren, ansjovis en verse truffel 3 stuks (€25 voor 6 stuks)

-

Tartare de thon, crème de curry et glace au foie gras d’oie - €28

Tartaar tonijn, crème van curry en ijs van ganzenlever

-

Cocktail de crab royal  - €35

Cocktail van king krab ‘Klassiek’

Intermédiaire

Cuisses de grenouilles à la crème 3st/6st  - €20/€35

Kikkerbillen à la crème, tomaat, ui en knoflook

-

Tête de veau à la langoustine et vanille - €35

Kalfskop met gebakken langoustines (2st) en jus van vanille

-

Sole, crevette grise, La Ratte  - €28

Zeetong, grijze garnalen, Franse aardappel 

-

Crabe royal, herbes fraîches, beurre parisien  - €68

King krab poten, Parijse boter en verse kruiden

Plats

Boulette Royal- €28

Gehaktbal met truffel, een kern van ganzenlever, appelcompote 

-

Filet de Barbue, beurre rouge- €35

Grietbotfilet met een botersaus van rode wijn  

-

Filet de bœuf,  Blonde d’Aquitaine, sauce au poivre- €35

200 g ossenhaas met pepersaus

Les Suplements

Gratin dauphinois - €6
Aardappelgratin

-

Haricots verts - €6
Prinsessenboontjes

-

Pommes Frites - €7

Handgesneden frietjes met mayonaise

-

Salade verte - €6
Groene salade

Desserts

Crème brûlée - €9

Quenelle vanille-ijs: €6

-

Dame blanche - €15

à la minute gedraaid vanille ijs, slagroom en warme chocoladesaus

-

Sabayon à la glace vanille - €15 pp

Sabayon met vanille ijs vanaf 2 personen

-

Plateau de fromages - €18

Selectie van 5 rauwmelkse kazen

Les Enfants

Kindergerechten naar marktaanbod - €12,50

Allergieën en intoleranties

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie - voedselintolerantie. In onze keuken wordt gewerkt met alle 14 allergenen, sporen van allergenen zijn in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Wij verzoeken u voordat u uw gerechten besteld duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken aan onze bediening.

bottom of page